Zoeken naar 60 plus

Uw zoekactie voor 60 plus leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Rukki 49 jaar Antwerpen - Kalmthout
Voyeur om mij te betasten en bekijken
Ik ben een man van 49 jaar en hou van naakt bekeken en betast te worden. Ik zoek een oudere geklede voyeur van +60. Ik ontvang je poedelnaakt. Ik geef een geile masturbatieshow. Als ik bezig ben mag je me overal betasten en strelen waar je maar wil, lul, ballen, kont, bilspleet, kontgaatje,…en mijn tepels likken. Ik ben totaal niet verlegen en ben schaamteloos. Als ik super geil ben spuit ik mijn sperma. Als je interesse hebt ben je steeds welkom.  
zoekt rijper 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
Hoi, ik ben een 42-jarige man op zoek naar een rijpere man die zich graag oraal laat verwennen. Ik ben single en kan gemakkelijk ontvangen. Dit is heel discreet en hygiënisch, gevraagd en gegeven. Mijn voorkeur gaat uit naar 60-plussers, maar is geen must. Wel minimaal 55 jaar. Reacties met foto krijgen voorrang, maar zijn ook geen must. Fakers en wannabe's, doe geen moeite a.u.b..  

Rijpere man gezocht om oraal te verwennen.
12 dagen
Bart 48 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Ik ga uit de kleren en geil op ouder
Welke oudere man vanaf 60 jaar en ouder kan mij ontvangen om mijn paal af te zuigen of te rukken ? Dit kan ook eventueel buiten of in mijn discrete camionette. Ik ga volledig naakt en jij doet je ding tot ik spuit. Ben slank sportief, intiem behaard en heb een lekkere stijve van 17cm.  
12 dagen
bibottom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Geile date
Interesse in dit kinky scenario ? Ik sta recht of voorover gebogen op het bed of tafel. Jij staat achter me, ik naakt, jij gekleed. Je rukt me langs achter en kneed mijn ballen tot ik over je vingers spuit of in je mond. Pijpen kan ook. ik ben goed voorzien met een harde 18x5 en geen fake. ben je graag dominant dan is dat pluspunt :-). wil je me neuken dan kan dat ook, ben 100% bottom OF DIT KAN OOK :. Je duwt me voorover, buik op bed of tafel, je trekt mijn broek omlaag, trekt mijn bilspleet uit elkaar en likt mijn kontgaatje kleddernat.. je laat je broek zakken, ontbloot je lul en duwt hem ongenadig in mijn kontje en je neukt me tot je spuit.. Wil je dat ik je pijp dan kan dat ook. .Lijkt u dat wat ? dan graag mailtje 60-73k-1m72- 18x5 .  
Luc 63 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Het is zoeken naar een naald in een hooiberg: Ik 63/182/90 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen.  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
13 dagen
Rukki 49 jaar Antwerpen - Kalmthout
Naakt bekeken en betast worden
Ik ben een man van 49 jaar en hou van naakt bekeken en betast te worden. Ik zoek een oudere geklede persoon van +60. Ik ontvang je poedelnaakt. Ik geef een geile masturbatieshow. Als ik bezig ben mag je me overal betasten en strelen waar je maar wil, lul, ballen, kont, bilspleet, kontgaatje,…en mijn tepels likken. Ik ben totaal niet verlegen en ben schaamteloos. Als ik super geil ben spuit ik mijn sperma. Als je interesse hebt ben je steeds welkom.  
13 dagen
Geile rukker 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Rukken terwijl je kijkt
Ik ben vandaag megageil en heb zin om me straks eens geil te rukken. Ik vind het dan zalig als er iemand op staat te kijken en me zegt in welke pose ik me moet rukken (staand - liggend - zittend - ...) Je mag me ook een handje helpen als je dat graag wil. Geen probleem om me ook te zien spuiten. 60+ ook meer dan welkom!  
13 dagen
Mar 55 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Geile 56 jarige versa zoekt 60 + versa voor heerlijk stomende sex
56 jarige geile versa zoekt 60+ versa om heerlijk van elkaar te kunnen genieten. Meer info volgt bij positieve reactie  
13 dagen
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Soft bi
Ik ben op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Misschien wil je me dan al een eerste geile opdrachtje geven? Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Ik kan misschien een douche nemen terwijl je erop staat te kijken, en extra aandacht hebben voor mijn stijve lul. Dan mag je me afdrogen... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Deze avond zou kunnen, maar ook iedere donderdagvoormiddag vanaf okto  
13 dagen
bert 60 jaar West-Vlaanderen - Waregem
m60 voor weduwnaar of vrijgezel 60+ die kan ontvangen regio groot Waregem-Kortrijk
m60 170 80 gewillig, onervaren bottom zoekt weduwnaar of vrijgezel 60+ die regelmatig wil ontvangen regio groot Waregem-Kortrijk. Discrete vriendschap, sex relatie, ....  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10